Acasa Servicii Despre noi Produse Contact
 
 
 

Sistemul unic de rampe pentru ATV-uri sau motociclete permite încărcarea uşoară a motocicletei dumneavoastră într-o camionetă pick-up. Acum puteți transporta motocicleta fără a avea nevoie de o remorcă!

• Foarte usor de folosit – se extinde pentru utilizare, se pliază şi se stivuieşte pentru a fi transportat
• Suportă 500 kg greutate - motocicleta si ciclistul
• Sistemul rămâne în siguranță pe loc cu hayonul închis - nici un risc de a zgâria motocicleta prin stocarea pe podeaua camionetei.
• Nu există presiune pe hayon - greutatea este distribuită prin sistemul cu console de prindere
• Rampă este detașabilă în câteva secunde, putând fi apoi  utilizată ca rampă de sine stătătoare
• Construcția din aluminiu 6061 de aeronave îl face să fie atât foarte ușor cât și foarte rezistent
• Designul îmbinărilor cu fante patentat îl face să aibă atât o tracțiune superioară, dar permite şi apei și murdăriei să se scurgă de pe rampă. Puteţi deci încărca şi pe vreme umedă.
• Rampa cu dimensiunile de 9 ½ ft x 36" vă oferă sigicient spaţiu  pentru a merge pe ea.

Încredeţi-vă în motocicletă şi nimic mai puțin!
Pentru cei pasionați de motociclete, uneori, cea mai mare provocare este încărcarea motocicletei în partea din spate a camionetei pick-up. Vă configurați o rampă artizanală de motocicletă sau una cumpărată de la magazin, dar nici una nu vă oferă încrederea de a face acest lucru singur, nici încrederea în produsul cumpărat, deci chemaţi un prieten sau doi (sau trei) pentru a vă asista.

Apoi, trebuie să depozitaţi rampa de motociclete pe podeaua camionetei, având grijă ca ea să nu deterioreze motocicleta.
Cum vi se pare atunci o rampă pentru motocicletă pe care să o puteţi extinde, să urcaţi pe ea direct în şaua motocicletei şi apoi să o pliaţi, totul în 5 minute... și pe care să o depozitaţi apoi în mod sigur, fără a ocupa spaţiul destinat motocicletei, deci fără riscul de a o avaria? Atunci când un prieten are nevoie să o împrumute, pur și simplu scoateți bolțul de prindere, oferind sistemul celui care are nevoie de el. Este chiar aşa de simplu!