Acasa Servicii Despre noi Produse Contact
 
 
 

Balustradele din aluminiu sunt disponibile ca adaos la rampele dumneavoastră Roll-A-Ramp®. Balustradele pentru  rampe funcționează pentru toate dimensiunile de rampe și adaugă stabilitate și securitate pentru cei care au nevoie. Balustradele nu vor rugini sau coroda în ploaie sau zăpadă. Kiturile balustradelor includ șine, console şi fitinguri. Lungimile lor încep de la 4 picioare, crescând cu segmente de câte 2 picioare. În funcţie de preferințele sau nevoile dumneavoastră, puteţi alege între șine continue şi mai multe secțiuni mai scurte.

Balustradele detașabile din aluminiu Roll-A-Ramp® au fost proiectate cu atenţia la trei factori:
- Siguranță și securitate
- Durabilitate și calitate
- Portabilitate şi uşurinţa instalării şi a detaşării

Pentru capătul balustradelor dumneavoastră sunt disponibile două opțiuni:
1) Şine cu capete drepte
2) Şine cu capete curbate

Şinele cu capete drepte nu acoperă întreaga lungime a rampei. Șinele sunt cu 1 picior mai scurte la fiecare capăt al rampei. Şinele cu capete curbate acoperă întreaga lungime a rampei.

Toate sistemele Roll-A-Ramp sunt concepute în jurul acestor principii pentru a menține ridicat standardul de angajament față de calitate și faţă de serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Balustradele sunt de asemenea personalizate pentru lungimea de care aveți nevoie și pot fi adăugate pe una sau pe ambele laturi ale rampei. Balustrade sunt foarte ușor de instalat la rampa dumneavoastră Roll-A-Ramp® și, dacă este necesar, pot fi îndepărtate chiar şi mai ușor urmând câțiva pași simpli – ceea ce face atât rampa cât şi balustrade dumneavoastră foarte ușor de transportat.

Portabile și multifuncționale: De exemplu, balustradele pot fi montate pe rampă și, dacă doriţi să le detaşaţi, dacă vreţi să mutaţi sau să depozitaţi rampă sau dacă aveţi nevoie să scoateţi balustrada pentru obține acces la rampă din lateral - nici o problemă. În literalmente câteva minute puteţi face asta. Acesta este cel mai rapid sistem disponibil pe piață.

Ușor de instalat: consolele stil cârlig se instalează prin fixarea cu un șurub. Aceasta este o instalare care necesită să fie făcută o singură dată, deoarece consolele pot rămâne fixate pe rampa, chiar dacă balustradele sunt eliminate.
- Balustradele rampei sunt introduse în console şi strânse cu un al doilea șurub pentru a fixate în console.
- Detaşarea balustradei rampei este chiar şi mai ușoară: se slăbeşte un șurub și șinele sunt ridicate din console.


CARACTERISTICI:
- Construcţie integrală din aluminiu
- Pentru greutăţi mici şi mari
- Cu strat de protecție - nu ruginesc şi nu corodează niciodată
- Ușor de instalat
- Ușor de îndepărtat, pentru a uşura transportul
- Construcție cu console de înaltă calitate, pentru o rezistență de neegalat
- Suficient de rezistente pentru a dura o viaţă