Acasa Servicii Despre noi Produse Contact
 
 
 

Locul în care puterea și flexibilitatea se întâlnesc – facem lumea mai accesibilă, cu fiecare rampă în parte!

Rampe Mobile este o companie romaneasca cu sediul la Bucureşti, Sector 4.

Produsul nostru este cel indicat şi de numele nostru: Rampe-mobile.ro. Rampele noastre pot fi folosite ca rampe mobile, rampe pentru van (motorizate sau fără motor), rampe modulare semi-staționare sau în orice loc în care este nevoie de acces.

Construite dintr-un aluminiu 6061 de aeronave cu cablaj T-6 (Rockwell), rampele noastre nu vor rugini sau coroda din cauza factorilor meteorologici.
De asemenea, oferim o garanție de 10 ani pentru rampe și o garanție de 1 an pentru motor, în cazul rampelor de van motorizate.

După cunostinţele noastre, nici o altă companie producătoare de rampe portabile nu oferă o garanție atât de lungă.

Roll-A-Ramp vinde printr-o rețea de magazine de desfacere pe întreg teritoriul Statelor Unite și al Canadei. De asemenea, exportăm pe plan internațional, produsele noastre find folosite în peste 50 de țări din întreaga lume. Acest lucru a făcut ca Roll-A-Ramp să primească premiul prezidențial E Award pentru exporturi în 2013.

Personalul nostru responsabil cu vânzări se mândrește că lucrează cu clienții noşti pentru a găsi o soluție de acces pentru fiecare situație în parte.

Rampele noastre sunt construite în urma comenzilor. Acest lucru vă asigură ganaţia că vă vom vinde lucrul de care aveți nevoie, și nu un produs de masă sau unul rămas în stoc. Noi operăm de regulă cu un inventar redus, ceea ce înseamnă că uneori timpul necesar onorării comenzilor poate fi mai mare decât cel oferit de concurența noastră.

Cu toate acestea, noi lucrăm mereu cu scopul de a vă oferi un produs de calitate superioară, alături de servicii prietenoase cu clienții.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.