Acasa Servicii Despre noi Produse Contact
 
 
 

Sistemul de rampe modulare Roll-A-Rampa® poate fi configurat pentru orice lungime necesară.

El este o alternativă excelentă la construirea unei rampe permanente de lemn și o bună opțiune pentru scaune cu rotile, umblătoare, scutere sau pentru orice situaţie unde este nevoie de accesibilitate. Spre deosebire de alte rampe, în cazul cărora, odată ce se ajunge la o lungime de 10 picioare, sunteţi limitat la un sistem modular proiectat pentru a rămâne amplasat, Roll-A-Ramp® vă oferă multifuncţionalitatea de a avea totuşi un sistem portabil - la orice lungime! Rampele mai lungi sunt ușor împărțite în mai multe secțiuni. În majoritatea situațiilor, nu veți avea nevoie de autorizație de construcție pentru a amplasa o rampă în fața casei, deoarece rampa este portabilă și nu modifică structura permanentă a casei.

Balustradele pot fi de asemenea adăugate de una sau de ambele părți. Rampele pot avea formă liniară sau pot conduce în mai mult de o singură direcție, cu ajutorul unor platforme.

Rampă mobilă Roll-A-Ramp în fața casei, cu balustradă pe o parte

Roll-A-Ramp cu balustrade și platformă

Libertate recâştigată prin accesibilitate
Fie că stai într-un loc sau sunteţi în deplasare, Roll-A-Ramp este mai puțin costisitoare decât lifturile, rampe permanente de lemn sau de beton - și are avantajul multifuncţionalităţii.
Platformele noastre personalizate permit ca rampa să îşi schimbe direcţia într-un unghi de 90 de grade.

Sistemul tipic poate cuprinde:
• Un rampă lungă Roll-A-Ramp sau mai multe rampe mai scurte
• Balustrade (includ console de tip cârlig, ataşabile de rampă)
• Platforma cu balustrade
• Standuri de sprijin reglabile (2 dimensiuni disponibile)
• Console Seg-Mount
• Ştifturi cu eliberare rapidă

Caracteristici:
• Ușor de instalat şi de demontat - sau poate fi lăsată amplasată
• Se pliază şi este întotdeauna portabilă
• Ușoară şi totuși extrem de robustă și de durabilă
• Poate fi configurată sub formă de mai multe rampe într-una singură - întrebați-ne cum!
• Garanție necondiționată de 10 ani


O evaluare poate fi necesară pentru a stabili de ce lungime / lățime de rampă aveți nevoie. Nu aveți nevoie aveţi un raport de 1:12 rampă / 1' de rampă pe o înălțime de 1", aşa cum impun reglementările ADA pentru spațiile publice. Această regulă nu se aplică rampelor mobile.

Balustrade de aluminiu detașabile
Balustradele rampelor asigura o stabilitate sporită și pot fi comandate pentru o latură sau pentru ambele laturi ale rampei.
• ușor de asamblat și de instalat
• detașabile pentru relocare și depozitare

Rampele Roll-A-ramp pentru rulote sunt ideale pentru accesarea rulotelor.
• Se instalează cu ușurință și demontează la fel, pentru a fi depozitate la plecare.
• Rampele sunt construite pentru orice lungime - Design-ul unic de asamblaj înseamnă că noi construim exact rampa de care aveţi nevoie.
• Vă recâştigaţi libertatea și mobilitatea.

O caracteristică specială a rampelor Roll-A-Ramp® este posibilitatea de fi descompuse cu ușurință în diferite secțiuni, prin utilizarea ştifturilor nostre cu eliberare rapidă pentru care avem exclusivitate (Quick Release Pins™). Pur și simplu descompuneţi rampa oriunde doriți, pliaţi segmentele şi plecaţi cu ele. Aceasta înseamnă o depozitare ușoară și eficientă. Aţi plecat în câteva minute, nu ore!

Balustradele rampelor sunt, de asemenea, de aluminiu și asigura o stabilitate sporită persoanelor care trebuie să urce pe rampă. Securitatea este asigurată de sistemul de balustrade Roll-A-Ramp®. Ușor de asamblat și simplu de îndepărtat în vederea transportului sau al depozitării. Balustradele rampelor se fac la comandă pentru orice lungime. Am avut sisteme de balustrade de rampă mai lungi de 40 de picioare lungime. Puteți primi balustrade pentru o latură sau pentru ambele laturi ale rampei.

Ca la Palatul Buckingham
Balustrade de aluminiu pentru o rampă mobile Roll-A-Ramp® au fost instalate pentru Majestatea Sa Regina, cu ocazia unei festivităţi Paralimpice care a avut loc la Palatul Buckingham din Londra (notă: toate rampe sunt acum argintii, nu negre).