Acasa Servicii Despre noi Produse Contact
 
 
 

Roll-A-Ramp® vă oferă o rampă mobilă unică pentru un acces ușor și convenabil al scaunelor cu rotile și pentru accesul persoanelor cu dizabilităţi în case, clădiri, furgonete şi în alte locuri. Rampa poate fi descompusă în secțiuni mai scurte, este ușor de utilizat, simplu de instalat şi de detaşat. Fabricată dintr-un aluminiu de aeronave, greutatea sa medie este de 2,5 kg / 1 picior de rampă.

La Roll-A-Ramp® converg puterea și flexibilitatea. Rampa dumneavoastră va fi întotdeauna portabilă și niciodată permanentă. Se pliază ca un sac de dormit, permiţând o depozitare convenabilă și este uşor de cărat. Rampele noastre sunt solutia perfecta pentru persoanele care doresc o opțiune alternativă la rampele grele, incomode sau permanente. Această rampă de aluminiu poate fi construită pentru a se conforma standardelor ADA.

Rampele pentru scaunele cu rotile și rampe pentru scutere sunt făcute la comandă exact lungimea de care aveți nevoie în situația dumneavoastră. Noi nu credem în vânzare engross, asa că vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a stabili care este rampa potrivită nevoilor dumneavoastră.
Acasă, în clădiri publice, în vizite, la întâlniri, la restaurant, în rulote – luaţi cu dumneavoastră rampa portabil Roll-A-Ramp® ori de câte ori aveți nevoie de ea.

Ușoară: o rampă portabilă de 8 "x 30" pentru scaunul cu rotile cântăreste doar 20,5 kg
Solidă: Poate susţine 500 kg
Aluminiu 6061 durabil de aeronave
10 ani de garanție pentru rampă (Garanție pe viață pentru veterani)
Multifuncțională: Adăugaţi la lungime sau descompuneţi-o în secțiuni mai scurte, pentru o manevrare mai ușoară
Flexibilă: Luaţi o secțiune dintr-o rampă mai lungă, adăugați o placă de acces și folosiţi-o ca pe o a doua rampă mai scurtă, pe care o puteţi lua cu dumneavoastră. Când ajungeţi acasă, pur și simplu montaţi-o la loc.